woensdag 29 april 2009

Nog even.... en we zijn er bijna klaar voor

We hebben in de afgelopen tijd heel wat kilometertjes gemaakt omdat we, zoals wij denken, daardoor meer en beter kunnen genieten onderweg. We komen dan niet helemaal afgepeigert aan, alhoewel we weten dat er zware dagen zullen volgen.
Vorige week 4 dagen in Zuid Limburg rond getoert, heuvel op en heuvel af, een dag samen met Nanja en Aart die daar goed de weg weten. Sommige klimmetjes waren best heftig, maar al bij al ging het heel goed. We hebben de bagage een beetje uitgeprobeerd en de fietsen voor het laatst geinspecteerd op aanpassingen. Ik rijd zelf niet met spd omdat ik denk dat ik daar niet snel genoeg uit kan. Dat betekent dat ik een beetje van de trappers glijd. Dat wordt dus nog even kijken naar vervangende trappers.
Het was ook heel gezellig fietsen, ook al kan Chris wel wat beter vooruit dan ik. Hij denkt af en toe dat hij met zijn wielren-maten op weg is. Maar geen nood, ik roep hem dan even tot de orde. De terrasjes onderweg zijn ook prima en zonde om die voorbij te rijden.
Dus, de laatste klusjes in en om huis worden gedaan, en we zijn er helemaal klaar voor. Nog even wat knuffelen met onze kleinzoon Marijn en afscheid nemen van familie en kennissen en vooral onze schatten Nanja en Geertje en hun partners Aart en Rob.


16 mei is D-Day!!!!!!!!
Het plan is om 's morgens tussen 9 en 10 uur te vertrekken richting Maastricht.
Ik kan niet wachten..........